Δελτίο Τύπου ΕΕΚΚΕΤ / Προκήρυξη Υποτροφίας / Κοπή Πίτας 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ

Η Ελληνική Εταιρεία Καρκίνου Κεφαλής και Τραχήλου – ΕΕΚΚΕΤ ανακοίνωσε, στις 15 Φεβρουαρίου 2019, με ιδιαίτερη χαρά ,  την προκήρυξη Υποτροφίας η οποία θα αφορά σε ερευνητικό πρόγραμμα, στο πλαίσιο διδακτορικής διατριβής,  στο γνωστικό αντικείμενο Καρκίνου Κεφαλής και Τραχήλου.

Τα ειδικά πεδία ενδιαφέροντος περιλαμβάνουν: Ογκολογική Παθολογία, Χειρουργική Κεφαλής και Τραχήλου, Ακτινοθεραπευτική Ογκολογία, Υποστηρικτική Ογκολογία Στόματος.

Κριτήρια του/της υποψήφιας

1. Να έχει μία τουλάχιστον δημοσίευση στο γνωστικό αντικείμενο Καρκίνου Κεφαλής και Τραχήλου
  2. Να είναι Γιατρός με ειδικό ενδιαφέρον στην Ογκολογία Κεφαλής και Τραχήλου
  3. Να εργάζεται σε Ακαδημαϊκό χώρο ή /και Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Μετά τη συνάντηση και την προκήρυξη της υποτροφίας, η Πρόεδρος, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και εκλεκτοί συνάδελφοι – μέλη της Εταιρείας έκοψαν την Πίτα και αντάλλαξαν ευχές.

Στο δείπνο, που ακολούθησε συζητήθηκαν απόψεις, εποικοδομητικές προτάσεις και ιδέες για το επόμενο Συνέδριο και άλλες επιστημονικές και κοινωνικές εκδηλώσεις της Εταιρείας.

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχεται καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους. Ιδιαίτερα τόνισε ότι η επιτυχία και η δημιουργική προσφορά της ΕΕΚΚΕΤ τεκμηριώνεται από τη διεπιστημονική σύνθεση και συνεργασία των Μελών της, όπως Ιατροί Ογκολόγοι Παθολόγοι, Χειρουργοί Ωτορινολαρυγγολόγοι, Χειρουργοί Κεφαλής και Τραχήλου, Ακτινοθεραπευτές Ογκολόγοι και Οδοντίατροι με ειδικό ενδιαφέρον στην Υποστηρικτική Ογκολογία Στόματος.

Ελληνική Εταιρεία Καρκίνου Κεφαλής και Τραχήλου – ΕΕΚΚΕΤ

Πρόεδρος: ΑμάνταΨυρρή

Αντιπρόεδρος: Βασίλειος Κουλουλίας

Γραμματέας: Ουρανία Νικολάτου-Γαλίτη

Ταμίας : Ευθύμιος Κυροδήμος

Μέλη: Ευάγγελος Γιωτάκης, Χρήστος Περισανίδης, Μιλτιάδης Τριχάς

Η ΕΕΚΚΕΤ είναι Μέλος της European Head Neck SocietyEHNS και μέλος της εκπροσώπησης του EuropeanMakeSenseCampaign για την Ελλάδα.

Από τα μέλη της ΕΕΚΚΕΤ συμμετείχαν οι:

Εμμανουήλ Βάρδας, Σταματία Βλάχου, Δήμητρα Γαλίτη, Ευάγγελος Γαλίτης, Ευάγγελος Γιωτάκης, Ζωή Ζάχου, Άννα Ζυγογιάννη, Βασίλειος Κουλουλίας, Μαρία Κουρή, Τίμος Κυροδήμος, Ουρανία Νικολάτου-Γαλίτη, Δημήτριος Πανταζής, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Ερωφίλη Παπαδοπούλου, Σπύρος Ποταμιάνος, Στυλιανός Τριάντος, Νικόλαος Χαραλαμπάκης, Αμάντα Ψυρρή

Φωτογραφίες από την Συνάντηση και την Εκδήλωση για την Κοπή της Πίτας 2019.

Στις  φωτογραφίες διακρίνονται εκλεκτοί συνάδελφοι επιστήμονες * Ιατροί Ογκολόγοι Παθoλόγοι – Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Νικόλαος Χαραλαμπάκης, Αμάντα Ψυρρή, * Ιατροί Ωτορινολαρυγγολόγοι –Σταματία Βλάχου, Ευάγγελος Γιωτάκης, Ζωή Ζάχου, Τίμος Κυροδήμος, Δημήτριος Πανταζής, Σπύρος Ποταμιάνος, Στυλιανός Τριάντος, * Ιατροί Ακτινοθεραπευτές Ογκολόγοι, Άννα Ζυγογιάννη, Βασίλειος Κουλουλίας, Οδοντίατροι, με ενδιαφέρον/εξειδίκευση στον ογκολογικό ασθενή – Εμμανουήλ Βάρδας, Δήμητρα Γαλίτη, Ευάγγελος Γαλίτης, Μαρία Κουρή, Ουρανία Νικολάτου, Ερωφίλη Παπαδοπούλου.