Δελτίο Τύπου / Κοπή πίτας 4-2-2020 ΕΕΚΚΕΤ

                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου που έγινε την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020 στο NOVAC Athens Towers, ζητήθηκαν  οι διαδικασίες  για τις υποτροφίες που προσφέρει η ΕΕΚΚΕΤ. (Όλα τα απαραίτητα έγγραφα μπορείτε να τα βρείτε στο site της Εταιρείας:  http://headneckcancer.gr/el/.)

Ορίστηκε ημερομηνία για το απερχόμενο ετήσιο Συνέδριο στις 6 &7 Νοεμβρίου 2020, επίσης συζητήθηκαν και  άλλες πιθανές επιστημονικές και κοινωνικές εκδηλώσεις της Εταιρείας .

Μετά το πέρας του Διοικητικού Συμβουλίου, στον ίδιο χώρο, η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και εκλεκτοί συνάδελφοι – μέλη της Εταιρείας έκοψαν την Πίτα και αντάλλαξαν ευχές.

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχεται καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους. Ιδιαίτερα τόνισε ότι η επιτυχία και η δημιουργική προσφορά της ΕΕΚΚΕΤ τεκμηριώνεται από τη διεπιστημονική σύνθεση και συνεργασία των Μελών της, όπως Ιατροί Ογκολόγοι Παθολόγοι, Χειρουργοί Ωτορινολαρυγγολόγοι, Χειρουργοί Κεφαλής και Τραχήλου, Ακτινοθεραπευτές Ογκολόγοι,
Γναθοπροσωπικοί Χειρουργοί και Οδοντίατροι με ειδικό ενδιαφέρον στην Υποστηρικτική Ογκολογία Στόματος.

Φωτογραφίες από την κοπή πίτας


Ελληνική Εταιρεία Καρκίνου Κεφαλής και Τραχήλου – ΕΕΚΚΕΤ

Πρόεδρος: ΑμάνταΨυρρή

Αντιπρόεδρος: Βασίλειος Κουλουλίας

Γραμματέας: Ουρανία Νικολάτου-Γαλίτη

Ταμίας : Ευθύμιος Κυροδήμος

Μέλη: Ευάγγελος Γιωτάκης, Χρήστος Περισανίδης, Μιλτιάδης Τριχάς

Η ΕΕΚΚΕΤ είναι Μέλος της European Head Neck Society – EHNS και μέλος της εκπροσώπησης του EuropeanMakeSenseCampaignγια την Ελλάδα.